Privatlivspolitik | Gaëlle

Privatlivspolitik

Introduktion

Denne fortrolighedspolitik omhandler hvordan jeg bruger og beskytter personlige informationer, som jeg kommer i besiddelse af i forbindelse med dit besøg på denne hjemmeside, besøg på min facebook-side samt messenger, mailkorrespondance, brev, telefon, formularer på min hjemmeside www.gaelle.dk samt i forbindelse med terapiforløb eller human design readings hos mig. Alle personlige informationer, som du afgiver til mig, vil kun blive brugt i henhold til denne privatlivspolitik.

Accept

Når du indgår et samarbejde med mig, accepterer du også de betingelser, der er beskrevet i denne privatlivspolitik. Der kan være særlige tilfælde, hvor du vil modtage en samtykkeerklæring som du skal acceptere for vores videre samarbejde. Hvis dette er tilfældet, vil du blive informeret udførligt om, hvad du giver samtykke til og samtykket vil være frivilligt.

Dataansvarlig

Dataansvarlig for www.gaelle.dk er Gaëlle Fontaine-Dinesen.

Formål med indsamling af oplysninger

Når jeg indsamler oplysninger om dig, gør jeg det med bevidsthed og med specifikke formål for øje, som beskrevet her:

Bogføringssystem

Det er nødvendigt for mig at have dit navn, din mailadresse og dit telefonnummer, for at kunne sende dig en faktura for sessioner ligesom det er nødvendigt at kunne ringe dig op i tilfælde af misforståelser i forbindelse med betaling og fakturaer.

Mobilepay

Når du er kunde hos mig, kan du betale med MobilePay. Dermed opbevares dit navn, telefonnummer og økonomiske transaktioner indtil MobilePay sletter disse oplysninger. Oplysningerne bliver desuden opbevaret i mit regnskabssystem i henhold til ovenfor. Betingelser fra MobilePay kan læses her: https://mobilepay.dk/hjaelp/gdpr#termsPersonal 

Mail, brev og SMS

Når vi skriver sammen på mail, i brev eller på SMS, så ligger jeg inde med de oplysninger, du skriver til mig om. Derudover opbevarer jeg din mailadresse, telefonnummer samt dit navn. SMS gemmes kun, hvis de er relevante for vores samarbejde. Oplysningerne fra mail og SMS gemmes i din journal eller i systemer, beskrevet herunder. Formålet med indsamling og opbevaring er, at kunne besvare og hjælpe dig i de oplysninger og eventuelle spørgsmål, du skriver til mig om.

Besøg på min hjemmeside

Når du besøger min hjemmeside, kan du benytte dig af min kontaktformular. Den videresender dine oplysninger til mit mailsystem og disse behandles som beskrevet ovenfor.

Besøg på Instagram, Facebook, Messenger og WhatsApp

 Jeg anbefaler dig at kontakte mig på mail – xo@gaelle.dk  – med personfølsomme oplysninger og ikke gennem Facebook, Instagram, WhatsApp eller Messenger, da disse kanaler ikke er GDPR-sikret. Jeg opbevarer ingen oplysninger om dig på disse platforme. Kontakter du mig gennem Instagram, Messenger eller WhatsApp vil du få en besked, hvor jeg beder dig om at kontakte mig på ovenstående mail eller SMS telefon nr +45 28514555.

Klient i forløb

Når du indgår i et terapeutisk forløb, fører jeg journal over vores samtaler/sessioner. Dette gør jeg for at kunne støtte dig bedst muligt undervejs i forløbet. Mange af oplysningerne i journalen karakteriseres som følsomme personoplysninger, og disse vil du blive bedt om at give udtrykkeligt samtykke til i separat formular. I denne samtykkeerklæring vil du blive oplyst om, hvilke informationer, jeg indhenter og opbevarer. Andre oplysninger er nødvendige for vores samarbejde og skal opbevares, for at dokumentere særlige regnskabsmæssige oplysninger. Dette drejer sig om navn, adresse, telefonnummer, mailadresse samt eventuelle økonomiske oplysninger, der er nødvendige i forhold til transaktioner m.v.

policy privatlivspolitik politik

Videregives dine oplysninger?

Klient i forløb

Jeg går løbende i supervision og derfor kan oplysninger fra journaloptegnelser og observationer blive inddraget og drøftet i supervision, så jeg på bedst mulig måde kan støtte dig videre i dine processer. Supervisionen foregår i fortrolighed og dit navn og identitet i øvrigt vil blive udeladt. Såfremt dine ydelser hos mig bliver betalt af andre, vil disse få oplyst dit navn og oplysninger om, hvornår du har været hos mig.

Øvrige oplysninger

Jeg videregiver ikke oplysninger om dig til andre, med mindre det bliver mig pålagt i henhold til lovgivningen, eller hvis du udtrykkeligt har givet dit samtykke til videregivelse. Såfremt jeg videregiver information omkring dig til tredjeparter udover ovenstående vil jeg meddele dig dette og bede om dit samtykke.

Har andre adgang til dine oplysninger?

I tilfælde af, at andre (IT-supporter/reparatør) får adgang til min computer, vil denne have udfyldt fortrolighedserklæring.

Tredjepartstjenester

Jeg benytter enkelte tredjepartstjenester i forhold til behandling af de oplysninger, jeg opbevarer om dig. Alle personlige informationer, som videregives til tredjepartstjenester, vil blive opbevaret i overensstemmelse med disse tredjeparters Privatlivspolitik og der vil være indhentet databehandleraftale med disse for at sikre, at de lever op til Persondataforordningens regler. I tilfælde af, at de befinder sig uden for EU, sikrer jeg mig, at de lever op til de standarder, der er godkendte i henhold til forordningen.

Du kan se mine samarbejdspartnere/tredjepartstjenester her sammen med deres betingelser og fortrolighedspolitik:

Simply

Betingelser kan læses her: https://www.simply.com/dk/compliance/

WordPress

Betingelser kan læses her: https://automattic.com/privacy/

Calendly

Betingelser kan læses her: https://calendly.com/privacy 

BodyGraphChart

Betingelser kan læses her: https://bodygraphchart.com/privacy-policy/ 

Mailchimp

Betingelser kan læses her: https://www.intuit.com/privacy/statement/ 

WP Simple Pay

Betingelser kan læses her: https://wpsimplepay.com/privacy/

Stripe

Betingelser kan læses her: https://stripe.com/en-dk/privacy

Zoom

Betingelser kan læses her: https://explore.zoom.us/en/privacy/

Kontrol af dine personlige oplysninger

Du kan til enhver tid skrive til mig på: xo@gaelle.dk for at sikre, at jeg har de korrekte data liggende om dig. Hvis og når vi bliver opmærksom på, at der er ændringer i dine oplysninger, retter jeg disse til hurtigst muligt.

Sletning af informationer i journal

  • Oplysninger og fortegnelse over vores fælles arbejde i terapiforløb opbevares i 6 måneder efter, at du har afsluttet et samarbejde hos mig. Begrundelsen for dette er, at bevare muligheden for eventuelt at fortsætte samarbejdet, hvis det skønnes nødvendigt på et senere tidspunkt.
  • Du kan til enhver tid tilbagekalde dette samtykke. Dette vil ikke påvirke vores samarbejde, udover at det vil blive vanskeligere at støtte dig på samme måde, som hvis jeg havde journaloptegnelser.
  • Ønsker du at få slettet dine oplysninger inden 6 måneder efter afsluttet samarbejde, kan du skrive til mig på xo@gaelle.dk  – herefter vil de blive slettet inden for 3 uger.

Mail og SMS

Jeg sletter e-mails og SMS’er fra dig efter 6 måneder. Hvis der er noget, der er vigtigt i forhold til et eventuelt forløb hos mig, vil de blive gemt i journal i sikkert system jf. ovenfor.

Dine rettigheder

Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger jeg har indsamlet, og som jeg opbevarer og behandler om dig. Du kan til enhver tid kræve berigtigelse, gøre indsigelse eller få begrænset behandlingen af dine personoplysninger. I tilfælde af samtykkeerklæring, kan du kræve denne tilbagekaldt. Ønsker du at gøre ovenstående gældende, så kontakt mig på xo@gaelle.dk

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller forslag vedrørende min Privatlivspolitik er du velkommen til at kontakte mig på xo@gaelle.dk eller på telefon +45 28514555.

Klage

Ønsker du at klage over min behandling af dine personoplysninger, kan det ske til Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København K, tlf. 33193200 eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk 

Denne privatlivspolitik gælder for:

Gaëlle Fontaine-Dinesen, DK-5800 Nyborg