Human Design

Human Design er det ultimative life hack til højere selvkærlighed, medfølelse og livstrivsel

Human Design Reading

spirituelsymb-noback

En human design reading viser dig et intelligent skattekort over dit indre univers.

Her får du præsenteret den energi din krop, personlighed og sjæl består af og hvordan denne energi udtrykker sig i dit liv. Det er blandt andet din aura som bliver kortlagt, og denne aura fortæller meget om, hvordan du bedst fungerer i flow med verden.  

Med en dybdegående reading får du indsigter om din unikke natur, dit helbred, psykologiske sammensætning, sårbarheder, begrænsninger, talenter og gaver. En reading har til formål at vise dig, hvordan livet har sin egen intelligente retning for dig, uden at du behøver at tænke dig til en retning. 

Human Design System kom til verden i 1987 via mystikeren Ra Uru Hu. Systemet er en righoldig syntese af fire ældre visdomstraditioner (Chakra, I’Ching, Kabbalah Tree of Life og Astrologi) samt fire moderne naturvidenskabelige discipliner (Kvantemekanikken, Genetik, Astronomi og Biokemi). 

For at kunne generere en reading er det nødvendigt at indhente information om din præcise fødselsdag, fødselsår, fødselstidspunkt, fødeby og -land. Du kan finde en beregner ved at scrolle længere ned på siden. 

Efter en reading anbefales du at påbegynde den rejse som din sjæl kalder på. Det er altså meningen, at du langsomt begynder at træne og eksperimentere med denne nye måde at være i verden på som er i overensstemmelse med din sande natur.

Daglig meditation og andre nærværspraksisser er en rigtig god idé til at få integreret og leve din sjæls design. Anerkend at det tager tid at ‘afprogrammere’ mange års autopilot, så vær nænsom og hav tålmodighed. Jeg anbefaler at kombinere Human Design med en dybdegående terapeutisk proces for at kunne forløse de blokeringer og eventuelle traumer, der står i vejen for at du kan leve dit design. 

Få din unikke Human Design chart her

Husk at fødselstidspunkt skal angives så præcist som muligt.

Join mit gratis Facebook Fællesskab for Projectors

Navigate the Wait: Human Design Projectors

Gruppen blev skabt for at støtte hinanden i vores strategi om at vente på invitationer.

Praktisk

Human Design reading foregår gerne online på Zoom eller fysisk.

De fysiske sessioner foregår i private omgivelser, ved min klinik i Nyborg,

der indbyder til fordybelse, ro og sanselighed.

Den specifikke adresse fås ved booking af fysisk reading.

Du finder alle priserne i undermenuen eller linket her.

Når du booker en reading er du omfattet af min aflysningspolitik, som hedder senest 48 timer inden aftalte session.

Det fulde honorar opkræves ved udeblivelse eller sene annulleringer af bookede sessioner.

Jeg glæder mig meget til at møde dig!