Blog

manifestor aura humandesign

Marts 2, 2023 © Gaëlle 

Som Manifestor indeholder du den ultimative alfa-energi: du er et banebrydende, kraftfuldt væsen! Din aura er kompakt, aflukket og afvisende for at beskytte dig mod udefrakommende påvirkninger. Du er den eneste type der er i stand til at opstarte ting uden hjælp fra omverden. Du er den fødte initiativtager og har evnerne til at manifestere hurtigt – qua dit navn. Som Manifestor er du født til lederskab, du er skabt til at gå forrest med dine stærke lederevner. Men med stor magt kommer der som bekendt stort ansvar, som må forvaltes til gode for helheden.

» Læs mere «

aura generator elektromagnetiske biofelt energi

Marts 1, 2023 © Gaëlle 

Som Generator er du født med dit eget indbygget genopladelige batteri, der forsyner dig med mere energi når du laver det du elsker. Du er her for at lave de ting der lyser dig op indefra-og-ud. Læg mærke til hvad der tænder en gnist i din mave og følg det! Du har en læring omkring at turde at sige fra og sætte grænser, da du har en tendens til at involvere dig i for mange ting, som kan føles forpligtende – fremfor at vælge lethed og nydelse. Du må aflære påbuddet om, at du skal yde før du kan nyde. Du er her for at nyde imens du yder.

» Læs mere «

Reflector aura human design

Februar 28, 2023 © Gaëlle 

Der findes kun ca. 1,5 % som har din auratype i verden. Som Reflector er du født med en helt særlig forbindelse til kosmos (især månen), universet og dermed hele vores omgivende miljø på et makroplan. Dit chart et helt åbent eller udefineret da dine centre er hvide – det gør dig til et empatisk og indfølende væsen for du kan tappe ind, mærke og forstærke andres energier. De korrekte steder, miljøer og omgivelser er afgørende for din livskvalitet og livsformål – du skal kunne bevæge dig frit imellem forskellige lokationer og fællesskaber som løfter dig.

» Læs mere «

aura generator elektromagnetiske biofelt energi

Februar 27, 2023 © Gaëlle 

Som MG har du den største energi af alle typer! Der er meget krudt i dig og du har brug for at brænde det af hver dag! Du har sikkert bemærket at andre mennesker kan have svært ved at følge med dit tempo. Tillad dem at gøre tingene i deres tid og fokuser på din egen energi. Du har talent for at multitaske og elsker at have mange forskellige roller og projekter i luften. Du finder størst glæde i at være med til at kickstarte ting. At følge ting til dørs kan dræne dig. Fordi du har så meget energi til din rådighed kan du komme til at sige ja til for mange ting.

» Læs mere «

Projector aura energitype humandesign

Februar 24, 2023 © Gaëlle 

Der findes ca. 20% som har din auratype i verden. Projectors har kun eksisteret i ca. 200 år og er dermed den nyeste type. Verden er først ved at vågne op til værdien af dig og dine naturlige kvaliteter. Som Projector har du en unik evne i at se andre, da din aura gennemtrænger og absorberer data om det du ser. Derimod kan du have svært ved at se dig selv klart. Dit energiniveau er meget varierende, så du kan let blive udmattet, hvis du forsøger at følge med andres hurtige tempo – du er et mere sensitivt og fordybende væsen.

» Læs mere «

trauma. locked energy. dissociation. fight flight. nervous system. ptsd

Januar 18, 2023 © Gaëlle 

Et traume er ikke en overbelastende oplevelse der skete i fortiden. 

Et traume er den nuværende konsekvens af fortidens overbelastende oplevelse(r). 

Traumers eftervirkninger har mange stygge ansigter. Normalt anerkendes kun PTSD som den eneste form, men listen over traumebaserede symptomer/lidelser er desværre lang.

For at komme traumer til livs, må vi først og fremmest erkende deres eksistens og søge den rette hjælp. 

» Læs mere «

Bølge i havet, surf

November 23, 2022 © Gaëlle 

Denne autoritet i Human Design har på en måde et misvisende navn.

Det er ikke meningen at vi der har den skal træffe beslutninger ud fra vores følelser i nuet. Tværtimod. Vi træffer beslutningen ud fra equillibrium tilstanden som er en rolig sindsligevægt, der ikke hviler på emotionelle reaktioner.

» Læs mere «