Om Gaëlle

close-up hvor mit ansigt er zoomet ind og er fredfyldt i udtrykket
Gaelle (4 of 5)

Min egen vej hertil

Bag enhver findes en historie, som ikke definerer os, men som skænker os dybde

Vejen til min egen selverkendelse har i dén grad været præget af mange snørklet veje, ujævnt terræn og skarpe U-vendinger!

Vi kan kun tale om et Sandt Selv fordi vi kender til et fiktivt selv. Ellers ville det sande selv bare være et Selv.

Det falske selvbillede jeg genkender fra mit eget liv har titlen “Hende der imødekommer andres forventninger.” Uden spørgsmålstegn ville jeg før i tiden planlægge og indrette mit liv efter de forventninger jeg kunne mærke der lå på mine skuldre fra mine omgivelser. Både de sagte og usagte. Jeg havde den overbevisning, at andres opfattelse vejede tungere end min egen.

Gang på gang devaluerede jeg mig selv, mit eget værd og min indre visdom ved at søge bekræftelse og legitimitet uden for mig selv. Jeg var med andre ord ydre-styret og altid med et ubesvaret spørgsmål inden i som hviskede “Er jeg mon god nok nu?”

Det var ikke indtil livet stoppede med at indfri mine ydre-styret ønsker, og mit selvbillede blev rystet i sit grundvold, at jeg langsomt vågnede op til en genfødsel. En genfødsel der strakte sig over halvanden års tid. Dér lå jeg med en skræmmende og ukendt oplevelse af at “mutere fra larve til sommerfugl.”

Med hjælp fra medmennesker der selv har gået vejen, er jeg i dag landet i en autentisk og original version af mig selv – en sjælelig udfoldelse der varer ved og flere subtile forsvar der fortsat bliver afdækket.

Den forvandling jeg selv gennemgik er efterhånden blevet til mit kald, min passion, mit hjerteblod. Det har ledt mig på den 4-årige Spirituel Integrative Krops- & Psykoterapeut-uddannelse ved Tobias-skolen, hvor jeg pt er 3. års studerende.

Tillige blev jeg i 2020 certificeret Life Coach fra Sofia Mannings ACTP-akkreditterede coach-uddannelse.

Biografi

Født i 1991 i Kigali, Rwanda flygtede Gaëlle i kølvandet på landets grusomme folkemord til Danmark som 7-årig, hvor hun havnede i en lille charmerende Sydfynsk by med sin mor og to søskende. Her tilbragte hun sin sene barndom og ungdom, indtil storbyslivet i Kbh samt et halvt års studieliv i Beijing kaldede på udforskning. Efter at have boet på Sjælland i lidt over et årti, har Gaëlle nu atter slået rødder i det Fynske med sin lille familie bestående af hendes mand Mark og søn Valentin.

Gaëlle er uddannet Cand.mag.it med en bachelor i Kinesisk filosofi, sprog & kultur fra Københavns Universitet og en kandidat i Kommunikation & interaktionsdesign fra ITU.

Hun har erfaring som underviser og kursusleder på sprogcentre for nytilkomne voksne. En stor del af hendes arbejde har bestået af at facilitere undervisning i øjenhøjde med traumatiserede kursister.

Når hun ikke arbejder, holder Gaëlle af at danse koreografisk, meditere, samvær med sine kære, fordybe sig i en spændende fagbog, blive forført af god musik, gå i naturen, og rejse til nye samt velkendte destinationer – dog helst de varme af slagsen.

Som typologi-nørd har Gaëlle en forkærlighed for systemer som Human Design, Enneagrammet og Myers-Briggs.

Hendes egen profil består af 6/2 emotionel Projector. Enneagram-Type 5 med vinge i 4. INFJ-T. Vandbærer som bevidst sol- og månetegn med ascendenten i Tyren. Skorpionen som ubevidst soltegn (ja, chok! Vi har både bevidste og ubevidste stjernetegn).

Førstnævnte tilbyder hun sine klienter i form af en Human Design Reading. Hun er en autodidakt (hej 2’er hd-profil) der gennem selvstudier fra den klassiske litteratur har lært at aflæse charts, suppleret med moderne kurser hos bl.a. The Projector Movement og Jovian Archive.

jeg vender mod siden, et profilbillede i naturen

“I et samfund der hylder robusthed har min sensitivitet vist sig at være min fornemmeste styrke”

– Gaëlle