Emotionel autoritet

Emotionel Autoritet

Denne autoritet i Human Design har på en måde et misvisende navn for det er ikke meningen at vi der har den skal træffe beslutninger ud fra vores følelser i nuet. Tværtimod.

Vi træffer beslutningen ud fra equillibrium tilstanden som er en rolig sindsligevægt, der ikke hviler på emotionelle reaktioner. Hverken den håbefulde begejstring eller den håbløse nedtrykthed. Når du har Emo-autoritet er det fordi dine følelser tilslører din klarhed i nuet, derfor bydes du forud for en beslutning på en mere eller mindre turbulent rejse gennem følelseshavet, hvor du rider på hver bølgetop og bølgedal.

Dine øjeblikkelige følelser er derfor ikke retningsangivende, de har deres egen biokemi som du tålmodigt afventer på skal stilne af så sjælens klarhed kan skinne ubesværet frem.

Til gengæld har du som emotionel et 360 graders perpspektiv, da du med tiden oplever alle dybderne og nuancerne af enhver situation.

Ligesom at havet aldrig står helt stille, vil dine følelser altid ligge som underlægningsmusik i dit liv. Det er bare spørgsmål om volumen er på maksimal eller minimal niveau. Derfor er det tilstrækkelig når du fornemmer 70-80% klarhed forud for en beslutning.

Føles det let, lindrende og løftende henover tid? Så accepter tilbuddet/

invitationen/muligheden. Føles det derimod tungt, trist og trættende henover tid? Så afvis tilbuddet. Når noget føles som et måske er det = nej. For et måske er jo 50/50 og du skal op på den anden side af de 70% klarhed.

Hvor længe skal du så vente på denne klarhed? Ja, det er et meget individuelt spørgsmål. Afhænger af din bølge (der findes fire forskellige bølgetyper) og af beslutningens størrelse. Alt fra 24 timer til 24 måneder gælder.

Bølge i havet, surf

photo credit: Jeremy Bishop

Hvis du oplever at modparten ikke kan vente på dit svar, så lad dig ikke presse af det. Som emotionel autoritet er der en kostbarhed over dig. Den må du gerne tillade. Hvis de virkelig ønsker dig ombord vil de vente på dig.

Hvis ikke, så var det alligevel ikke korrekt for dig. Din autoritet går direkte imod vores samfunds urgency kultur, som er drevet af frygt. Der findes ikke forbigåelse. Hvad der er dit, vil finde dig. Tid er din bedste ven.

I en Reading dykker vi meget mere ned i hvad det vil sige for dig at have emotionel autoritet. Der findes nemlig flere forskellige slags følelsesbølger, så en læsning kan gøre forståelsen mere vedkommende for lige netop dig.