Services

sand der siver ud mellem hænderne. Symboliserer din tid på jorden som menneske. Lad dine dage tælle mens du er her.
Vision

Det endegyldige formål jeg altid har for øje,

er at støtte dig i at leve et selvkærligt, frit og smidigt liv

i integritet med den du i sandhed er

Jeg arbejder med følgende grupper

* Særligt sensitive
* Etniske minoriteter i DK
* Projectors (Human Design)
* Introverte

Jeg hjælper med følgende temaer

* Overgangskriser: Fx Identitetskrise, Eksistentiel krise og Kvartlivskrise

* Angst
* Traumebaserede fobier
* Selvværd
* Livsretning & formål

Krops- & Psykoterapi

terapisymb-noback

Psykoterapi som tager afsæt i din krop, følelser, tanker & sjæl er en virkningsfuld praksis til at opnå dyb indsigt i hvem du er, når du er 100% tro mod dig selv. I min psykoterapi er kropsterapi indbygget som en integreret del, der løbende benyttes alt afhængigt af situationen.

Du behøver ikke være dysfunktionel for at gå i terapi. Du kan blot have en længsel efter at lære dig selv bedre at kende. Så vil terapien fungere som en nøgle til at genopdage dit sande Jeg.

Under terapien kan mange processer folde sig ud, der er ting som måske kan komme bag på dig, hvis du ikke tidligere har arbejdet med din fortid.

Det kan eksempelvis være ubearbejdede traumer som din krop gemmer på, og som (uhensigtsmæssigt) styrer dig i hverdagen, uden du er bevidst om det.

For at leve et frit og smidigt liv i integritet med den du i virkeligheden er, er det afgørende at kaste lys på disse indre mekanismer.

Human Design Reading

spirituelsymb-noback

Hvor psykoterapi tager afsæt i dit subjektive livsperspektiv, tager en human design reading udgangspunkt i dit objektive livsperspektiv. 

Her får du præsenteret den energi din sjæl består af og hvordan denne energi udtrykker sig i dit liv. Det er blandt andet din aura som bliver kortlagt, og denne aura fortæller meget om, hvordan du bedst fungerer i flow med verden.  

Med en dybdegående reading får du indsigter om din unikke natur, dit helbred, psykologiske sammensætning, sårbarheder, begrænsninger, talenter og gaver. En reading har til formål at vise dig, hvordan livet har sin egen intelligente retning for dig, uden at du behøver at tænke dig til en retning. 

Human Design System kom til verden i 1987 via mystikeren Ra Uru Hu. Systemet er en righoldig syntese af fire ældre visdomstraditioner (Chakra, I’Ching, Kabbalah Tree of Life og Astrologi) samt fire moderne naturvidenskabelige discipliner (Kvantemekanikken, Genetik, Astronomi og Biokemi). 

For at kunne generere en reading er det nødvendigt at indhente information om din præcise fødselsdag, fødselsår, fødselstidspunkt, fødeby og -land. 

Efter en reading anbefales du at påbegynde den rejse som din sjæl kalder på. Det er altså meningen, at du langsomt begynder at træne og eksperimentere med denne nye måde at være i verden på som er i overensstemmelse med din sande natur.

Daglig meditation og andre nærværspraksisser er en rigtig god idé til at få integreret og leve din sjæls design. Anerkend at det tager tid at ‘afprogrammere’ mange års autopilot, så vær nænsom og hav tålmodighed. 

Praktisk

Human Design reading foregår online på Zoom eller fysisk.

Krops- & Psykoterapi er udelukkende med fysisk fremmøde. 

De fysiske sessioner foregår i et terapilokale, der indbyder til fordybelse

ved klinikfællesskabet Studio Statera i Odense centrum.

Adresse: Mageløs 12, 2.sal tv, 5000 Odense C.

Du finder alle priserne i undermenuen eller linket her.

Min aflysningspolitik hedder senest 24 timer inden aftalte session,

da ikke-aflyste sessioner afregnes som en fuld session.

Jeg glæder mig meget til at møde dig!